Vad roligt att du hittat hit!
Är du som jag helt passionerat förälskad i det skrivna ordet?
Skriver du kanske också på ett bokmanus?
I så fall har vi en hel del gemensamt.

Jag som bloggar här på Mitt skrivliv heter Marie och bor på Åsen i Västerbotten med min sambo. Bloggen handlar till största delen om skrivandet, men även en del om livet, alltid i relation till skrivdrömmarna.
Syftet är att skapa kontakt med alla ni andra som skriver så vi kan kommunicera, peppa, dela erfarenheter och stötta varandra.
Och – inte minst – glädjas ihop vid framgångar.

Marie på Vallen
Batteriladdning görs bäst i naturen tycker jag. I bakgrunden syns Norsjön.

Som så många andra har jag skrivit sedan jag var liten. Det började med serier, sedan blev det sagoböcker och i tonåren utvecklades det till noveller och bokmanus.
Jag har skrivit ett gäng manus, skickat tre till förlag och refuserats med rätta. Har lärt mig oerhört mycket på vägen, inte minst att uthållighet är A och O.

Fram till sista juni 2017 var jag anställd som chef för produktionen av papperstidningen på koncernen VK Medias morgontidning Folkbladet, så jag har jobbat med språk och text i stort sett hela mitt yrkesliv.
Sedan december 2017 ägnar jag mig åt verksamheten H:berg text, författartjänster med fokus på textkvalitet, där mina områden är språk och fakta.

Jag har just nu två aktuella manus, ett är klart och det andra på gång.
Planen är att skicka det förstnämnda till förlag nu i vår. Min förhoppning är – initialt åtminstone – positiva refuseringar, på sikt är drömmen att få samarbeta med kunnigt folk i form av en förläggare och en redaktör.

Leta gärna upp mig på Twitter & Instagram: @mittskrivliv

Så … välkommen till mitt skrivliv!
Har du en blogg där du delar med dig av ditt?
Ja, men då vill jag följa den! Tipsa gärna i kommentarsfältet eller mejla mig.

/ Marie, mittskrivliv@gmail.com

Alla bilder på Mitt skrivliv är från Pixabay.com, eller mina egna.

Annonser